Werken bij De Gravin

Wij zoeken voor onze restaurants De Gravin (in Oud-Beijerland) en

Nonna (in ’s-Gravendeel) nieuwe collega’s voor de bediening!

Het aantal uren zal in overleg bepaald worden.

De belangrijkste taken zijn:

  • Het serveren van drankjes en maaltijden in het restaurant en achter de bar;
  • Het mede bereiden van maaltijden en drankjes in het restaurant en de keuken;
  • Het verrichten van diversen schoonmaakwerkzaamheden;
  • Het bedienen van de kassa en het afrekenen e.d. Van de kandidaten wordt verwacht:
  • Minimale leeftijd van 21 jaar;
  • VMBO werk- en denkniveau aangevuld met kennis van HACCP regelgeving;
  • Aantoonbare recente ervaring in de horeca ( met name restaurants);
  • De gehele week beschikbaar, ook in de avonden;
  • In staat om zelfstandig te werken en stressbestendig;
  • Communicatief vaardig en representatief;
  • Positieve uitstraling.Wij bieden:De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. We kennen goede faciliteiten voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Maar net zo belangrijk is dat je komt te werken in een fijne omgeving.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ad Verhagen, Manager Horeca,

Telefoon 06-42037933.

Restaurant De Gravin

Koninginneplein 2-4
3261 AZ Oud-Beijerland
0186-630580
info@restaurantdegravin.nl

Route

Bereken uw route via de route planner.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: vanaf 10.00 uur geopend
Woensdag: vanaf 10.00 uur geopend
Donderdag: vanaf 10.00 uur geopend
Vrijdag: vanaf 10.00 uur geopend
Zaterdag: vanaf 10.00 uur geopend
Zondag: vanaf 17.00 uur geopend

Onze keuken sluit om 21.00 uur.

Op zondag is de keuken vanaf 17.00 uur geopend.

Wij zijn gesloten op kerstavond, eerste kerstdag en van 27 december tot en met 1 januari 2018.